Advanteges kami

Hengshui Jujie Plastik Produksi Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan specializing dina plastik jeung karét produk. Pausahaan ieu lokasina di Propinsi Hebei Province Cina meungkeut kota Beijing. Kabéh pagawé kudu leuwih ti 10 taun pangalaman gawé, parusahaan urang bisa nyadiakeun ti ...

Konsumén kami