Advanteges tona

Hengshui Jujie Plastic Production Co, Ltd, është një kompani e specializuar në plastike dhe produkte të gomës. Kompania është e vendosur në provincën Hebei të Kinës në afërsi të qytetit të Pekinit. Të gjithë të punësuarit kanë më shumë se 10 vjet përvojë pune, kompania jonë mund të sigurojë nga ...

Klientët tanë