нашите Advanteges

Hengshui Jujie пластика Производство копродукции, Ltd е компанија специјализирана во пластични и гумени производи. Компанијата се наоѓа во Хебеј провинција на Кина во непосредна близина на градот Пекинг. Сите вработени имаат повеќе од 10 години работно искуство, нашата компанија може да обезбеди од ...

нашите клиенти